Skip to content

Despre noi

imagine copii la romgermedSanatate pentru toti

Grupul Medical ROMGERMED este una din cele mai importante companii din sectorul medical privat, oferind servicii clinice, de laborator, de medicina muncii si de urgenta.

Avem o experienta de 12 ani in domeniu si 14 filiale deschise in toata tara.

 

In slujba sanatatii

Toti cei 500 de medici specialisti si profesori universitari care isi desfasoara activitatea in cadrul Romgermed pun in slujba sanatatii dumneavoastra intreaga lor exeperienta. Anual tratam peste 150.000 de pacienti, iar cu fiecare pas pe care il facem ne dorim sa va oferim cele mai bune solutii medicale.

Clinica ROMGERMED dispune de cel mai extins lant de laboratoare clinice din Romania, in care se pot efectua peste 800 de analize.

Mai mult, Ambulanta RomGerMed asigura interventii si asistenta medicala de urgenta, fiind dedicata exclusiv clientilor si partenerilor, prin apelarea numarului de urgenta (021) 9602. Ambulanta, terestra sau aeriana, este la dispozitia pacientului non-stop prin echipele de medici specialisti.

 imagine romgermed

100% profesionalism

Numele ROMGERMED este sinonim cu încrederea, dedicatia si seriozitatea cu care trateaza fiecare persoana, grija continua pentru satisfacerea nevoilor pacientilor, respectarea angajamentelor si rezolvarea tuturor solicitarilor.

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: