Skip to content

Policlinica Romgermed din Calea Plevnei 137C

23 July 2012

Grupul Medical Romgermed a inaugurat in data de 28 iunie a.c. Policlinica din cadrul viitorului Spital Romgermed Saint Lukas, unitate medicala situata in Calea Plevnei, la numarul 137 C.

Noua unitate medicala Romgermed are 14 cabinete (punct de recoltare, cabinete de consultatii, sala de tratamente, sala pentru mici interventii). Pacientii beneficiaza de 20 de specialitati medicale precum: Medicina interna, Gastroenterologie, Endocrinologie, Cardiologie, Obstetrica ginecologie, Pediatrie, ORL, Oftalmologie, Neurologie, Dermatologie, Alergologie, Chirurgie, Oncologie, Psihiatrie, Psihologie, Hematologie, Urologie, Reumatologie, Medicina de familie, Recuperare.

Echipa care activeaza in cadrul Policlinicii Romgermed este formata din cadre medicale de un inalt profesionalism. 60 de medici specialisti vor oferi consulturi si tratamente tuturor celor care vor apela la serviciile unitatii medicale.

“In cadrul Policlinicii, pacientii pot accesa o gama larga de servicii medicale decontate de catre casele de asigurari de sanatate (CASMB si OPSNAJ), precum si servicii medicale contracost: consultatii de specialitate, ecografie 3D si 4D, endoscopie dar si intocmire de fise si certificate medicale.”, declara Razvan Stefanescu, Director General Grupul Medical Romgermed.

 

Nume sonore in medicina romaneasca

Din echipa Policlinicii Romgermed fac parte nume sonore ale sistemului medical romanesc, precum Profesor Doctor Ion BRUCKNER si Profesor Doctor Minerva MURARU.

Profesorul Ion Bruckner, Ministru al Sanatatii in perioada 1997 – 1998, Director medical la Spitalul Clinic Coltea, este membru al Societatii Romane de Cardiologie, Membru al Societatii Romane de Medicina Interna – Presedinte, Membru al Societatii Europene de Cardiologie, Membru al Federatiei Europene de Medicina Interna – Fellow.

“Dezvoltarea sistemului medical privat, ca alternativa viabila a sistemului medical cunoscut de romani, a depasit faza incipienta si este acum o realitate consistenta. Printre beneficiile aduse – care au crescut consistent an de an – au fost evidentiate si remarcate de pacienti si medici conditiile decente de desfasurare a activitatii medicale si activitatile de diagnostic cu performante notabile si comparabile cu cele mai inalte standarde. In aceste conditii, dezvoltarea Grupului Romgermed, care este un cunoscut, respectabil si vechi furnizor de servicii medicale este o dovada elocventa despre performanta si competenta concentrata in sistemul medical privat, o multumire si o garantie ca acest sistem are o evolutie ascendenta.”, declara Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner.

Prof. dr. Minerva Muraru a facut  parte din echipa de medici a Spitalului Clinic Coltea, sefa sectiei de cardiologie. Este medic primar medicina interna si cardiologie, doctor in medicina si profesor universitar de medicina interna. Prof dr. Minerva Muraru s-a remarcat si ca membra in diferite societati medicale europene sau internationale, vice-presedinte al Societatii Romane de Medicina Interna si presedinta a Comisiei de Medicina Interna a Ministerului Sanatatii.

“Deschiderea primei clinici de performanta a Grupului Medical Romgermed, dupa acumularea unei experiente remarcabile in asigurarea de servicii medicale prin cele 2 clinici deja cunoscute, arata inca odata disponibilitatea Grupului de implicare in dezvoltarea sistemului privat de sanatate. Trecerea la un nivel superior de activitate medicala, deservita prin dotari in echipamente de ultima generatie si efectuata cu un colectiv de reala performanta, este o garantie suplimentara ca bunele intentii ale Grupului se vor concretiza in realizari medicale apreciate de pacienti.”, sustine Prof. Univ. dr. Minerva Muraru.

 

Cea mai mare policlinica privata din Bucuresti in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate

Pentru prima data in Romania, pacientii asigurati vor beneficia de toate analizele, serviciile si specialitatile medicale decontate de catre Casa de Asigurari, intr-un spatiu extrem de generos, organizat dupa cele mai moderne standarde.

In baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist aflat in relatie contractuala cu Casele de Asigurari, pacientii asigurati vor putea in noua Policlinica Romgermed sa acceseze in mod gratuit: analize de laborator – toate cele 72 analize uzuale prevazute in Contractul-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate; consultatii la medici de specialitate; servicii diagnostice simple si complexe, precum si servicii terapeutice / tratamente chirurgicale si medicale; ecografie.

In completarea serviciilor decontate, Policlinica Romgermed va oferi la preturi extrem de avantajoase o gama extinsa de alte servicii, analize medicale si investigatii diagnostice.

“Asiguratii care nu sunt inca arondati unui medic de familie se pot inscrie pe lista de pacienti a oricaruia dintre medicii de familie aflati in relatie contractuala cu CASMB, care vor activa in Clinica Romgermed Plevnei.”, sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

Policlinica include si un departament de medicina muncii in cadrul caruia sunt efectuate pachetele de investigatii medicale obligatorii pentru angajarea in munca, controlul medical periodic, schimbarea locului de munca sau reluarea activitatii atat pentru clientii persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

 

Departament de pediatrie

“Departamentul pediatrie va include cabinete medicale de pediatrie, dar si specialitati medicale inrudite (neurologie pediatrica si neuropsihiatrie infantila, endocrinologie pediatrica– tratamentul tulburarilor de crestere si pubertate, etc). Recoltarea de analize medicale la copii va fi efectuata de catre personal cu indelungata experienta in spitale cu profil pediatric.”, sustine Razvan Stefanescu, Director General Grupul Medical Romgermed.

 

Laborator ultraperformant

Laboratorul situat in incinta viitorului Spital Romgermed Saint Lukas este dotat cu aparatura ultramoderna si performanta, are o echipa de specialisti in domeniu si poate lucra si in regim de urgenta, asftel incat in maxim 45 de minute rezultatele sa fie oferite pacientilor.

Laboratorul ofera posibilitatea efectuarii testelor din domeniul biochimie, hematologie, imunologie, serologie, microbiologie, citologie cervico-vaginala. Circuitele functionale ale laboratorului sunt in acord cu cerintele ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1301/2007.

“Coexistenta in aceeasi incinta a punctului de recoltare si a unuia dintre cele mai moderne laboratoare de analize medicale din Bucuresti asigura eliberarea in cel mai scurt timp a rezultatelor, preturile dintre cele mai accesibile de pe piata, precum si o flexibilitate deosebita in relatia cu pacientii si medicii curanti. Practic, pacientii pot beneficia in cadrul aceleiasi unitati atat de accesul la consultatii medicale, efectuate de catre cadre medicale cu pregatire de varf, cat si de analize medicale si investigatii paraclinice la cele mai inalte standarde, interventii si tratamente diverse, atat in circuit gratuit cat si cu plata.”, declara Stefanescu.

 

La evenimentul de inaugurare au luat parte atat personalitati din domeniul medical, cat si din alte domenii sociale (teatru, film, arta, muzica, moda).

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: