Skip to content

Proces castigat de Romgermed

18 September 2011

1. Romgermed actioneaza in judecata Spitalul Muicipal Campina in dosarul 1017/105/2009 Tribunalul Prahova: http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=105&d=MTA1MDAwMDAwMDAwNTA2MTg*
LA dosar se depune copia noastra de contract certificata de conformitate cu originalul. Spitalul nu reclama nici o modificare a contractului. Spitalul pierde dosarul pentru sumele cerute.
2. Spitalul este executat in urma respingerii tuturor cailor de atac. Niciodata nu se reclama existenta a doua contracte diferite.

3. Romgermed depune a doua actiune pentru diferentele de sume acumulate intre timp. Aici incepe istoria contractului dublu. Este pomenit in instanta dar nu este depus in original niciodata motivatia spitalului fiind ca a fost ridicat de Curtea de Conturi pe baza unei simple hartii cu 2 semnaturi pe un colt al foii ( Curtea de Conturi este institutie publica si ridica documente originale numai in baza unor procese verbale semnate si STAMPILATE de cei reprezita institutia — directorul general. si nu pe paza unor hartii scrise de mana semnate pe coltul de sus al foii cu mentiune de mana ca s-a ridicat ” un contract”). Contractul presupus modificat apare numai pe internet in copii fara viza de conform cu originalul din partea autorului falsului — spitalul campina — originalul nu exista e presupus la Curtea de Conturi.
La dosar a fost depusa o copie a acestui format de contract modificat impreuna cu alte acte.
Se sesizeaza o diferenta majora: toate actele sunt conformate cu originalul de manager semnate si stampilate cu stampila unitatii CU EXCEPTIA acestui format de contract care are doar semnatura si stampila avocatului!!!!
Datorita lipsei unei stampile a unitatii si a semnaturii directorului spitalului (avocatul se acopera usor) nu s-au luat masuri penale mai ales ca originalul e disparut (cel putin asa se afirma)
Diferentele se observa cu ochiul liber: e alt font, e alta cerneala – mai proaspata, cand a apasat DELETE(a sters randul cu penalizari) a uitat sa refaca aliniamentul la literele articolului.  Un fals grosolan de altfel motiv pentru care probabil a disparut si originalul si avocata care reprezenta spitalul la vremea respectiva.
Fascimilul de contract existent pe internet este falsificat de Spitalul Municipal
Aceasta opinie a fost sustinuta de noi si in fata instantei avand in vedere ca noi avem varianta cu penalizari si pe aceea am depus-o la primul dosar castigat (cand ei nu s-au sesizat ca ar fi diferita de a lor).
Acest dosar

3207/105/2009

(al doilea) a fost castigat de Romgermed, echipa de avocati a spitalului nu a insistat pe varianta falsului si nu a putut dovedi ca acest contract exista in realitate.
Suma castigata a fost executata spitalul neputand invoca nici macar un motiv plauzibil impotriva executarii. Dosarele au mers foarte repede avand in vedere ca nu aveau cu ce sa se opuna.

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: